naah.punt.nl
Halal
HALAL
 
Heeft u dan dit wel eens.
Dat u tijdens de vakantie naast uw geliefde in de auto zit, midden in de nacht, omdat hij heeft gezegd 'kom, we gaan een stukje rijden.' U heeft ingestemd, maar u heeft eigenlijk geen idee waarom want u was best wel moe. Maar u zit braaf naast uw vriend en hij rijdt door een donker bos.
 
Opeens beseft u: een donker bos, midden in de nacht, naast 100 kilo man schoon aan de haak. Misschien heeft hij wel vier en een half jaar gewacht op deze gelegenheid. Misschien heeft hij vier en een half jaar gewacht tot u hem zo vertrouwde dat u gewoon ja zou zeggen op een, godbetert, autotochtje in het midden van de nacht door een kilometers lang bos in Denemarken zonder ook maar een vraag te stellen. Zodat hij u daar in het midden van dat bos, helemaal donker, in het midden van de nacht, op een verlaten plek de auto uit kan jagen, de kettingzaag uit de achterbak haalt en u uren met de gestarte zaag ronkend in de klamme nazomernacht achternarent met het schuim op zijn anders zo vriendelijke gezicht en u, zodra u uitgeput bent, in 431 stukjes zaagt en in zakjes van vijf kilo aan de shoarmaboer verkoopt als halal schapenvlees, alleen na zonsondergang eten.
 
U kijkt even voorzichtig opzij. Uw vriend glimlacht en zegt dat hij het gezellig vindt, ’s nachts door een bos rijden. U ziet opeens rare donkere kringen onder zijn ogen en een verwilderde blik die u niet kent. U vraagt zich opeens af wie u eigenlijk echt kent, uzelf inbegrepen.
 
Als u dat nooit heeft, mag u van geluk spreken.
Maar het kan ook gewoon zijn dat ik een beetje te hard gewerkt heb de laatste tijd. 

Reacties

Carola op 16-09-2008 21:15
En je was nog wel op vakantie!
 
Maar eh, hoe liep het af?
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl